Laatste nieuws

BELANGRIJK: JEUGD BIJ OG GAAT WEER TRAINEN

Beste OG-ers, eindelijk, het jeugdvoetbal komt weer een beetje tot leven. Wat hebben we hier naar uitgekeken. Met ingang van woensdag 29 April a.s. gaan we van start met de jeugd tot en met 12 jaar...

Beste OG-ers, eindelijk, het jeugdvoetbal komt weer een beetje tot leven. Wat hebben we hier naar uitgekeken. Met ingang van woensdag 29 April a.s. gaan we van start met de jeugd tot en met 12 jaar /JO13 / MO13. De week erna beginnen we met de leeftijdsgroep van 13-18 jaar.

Uiteraard hebben we te maken met de regels die er vanuit de overheid op advies van de gezondheidsexperts zijn vastgesteld en daar moeten we ons in het belang van de gezondheid van iedereen ons aan houden.
DUS:
# Geen ouders op het complex
# Speciale looplijnen voor ingang en uitgang complex.
# De hoofdingang aan het Delftplein blijft gesloten. Ingang complex alleen via de ingang aan de kant van de kantine en aan de kant van de PUK.
# 10 minuten tussen de trainingen zodat er voldoende gelegenheid is om afstand van elkaar te houden
# 1 persoon tegelijk in het ballenhok
# Kantine en kleedkamers zijn gesloten. Er wordt niet gedoucht.
# Ballenpomp en deurkruk ballenhok desinfecteren na gebruik ( Spray en doekjes aanwezig).
# Een speciale "Corona coördinator " zal op het complex aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden en iedereen te wijzen op de regels
# Voor niet leden van Onze Gezellen Voetbal ( geldt ook voor leden van de andere OG verenigingen) bestaat ook de mogelijkheid om mee te sporten. Hier komen aparte trainingsgroepen voor. Als je mee wilt sporten kan dat, dat regelen we graag, Wel even van tevoren opgeven via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hierin vermelden je Naam, Adres, Mailadres, Leeftijd en telefoonnummer waar je te bereiken bent. Graag ook opgeven of je al voetbalt en zo ja bij welke vereniging. Wie weet als je het leuk vindt wordt je wel lid van deze mooie club voor het nieuwe seizoen.
# Op dit moment wordt er hardt gewerkt aan de trainingsschema`s. Uitgangspunt is de trainingstijd die de teams hadden toe het seizoen nog niet ten einde was.
# De trainers zullen zo spoedig mogelijk op de hoogte worden gesteld van de diverse trainingstijden.
Natuurlijk zal het even wennen zijn en zal nog niet alles gelijk 100% goed lopen. Maar we vertrouwen erop dat iedereen meewerkt en dat we er met zijn alleen weer een leuk voetbalfestijn van gaan maken. Ouders dank voor jullie medewerking en begrip. Trainers dank voor jullie inzet. Jongens en meisjes ontzettend veel plezier de komende tijd.
GRAAG DIT BERICHT ZO VEEL MOGELIJK DELEN MET ELKAAR