Laatste nieuws

Niels Molenaar zaalvoetbal toernooi

Bijgaand mooie woorden van de ouders van Niels Molenaar naar aanleiding van het op 4 januari ter nagedachtenis aan Niels gehouden zaalvoetbaltoernooi Beste lezer, Op 4 Januari j.l. vond alweer...

Bijgaand mooie woorden van de ouders van Niels Molenaar naar aanleiding van het op 4 januari ter nagedachtenis aan Niels gehouden zaalvoetbaltoernooi

Beste lezer,

Op 4 Januari j.l. vond alweer het vijfde Niels Molenaar zaalvoetbal toernooi plaats. Wij,de ouders van Niels waren destijds ontroerd,geëmotioneerd , verrast maar ook blij, dat er door Otto, Thom, Erik en Frank zo’n geweldig voorstel aan ons werd gedaan, waar we over na moesten denken.
Al gauw voelde we beiden dat we dit een erg mooi idee vonden, en sinds 5 jaar is op elke eerste zaterdag van het nieuwe jaar het toernooi wat de naam draagt van onze lieve zoon Niels.
Om naar OG te gaan op deze avond daar zien we elke keer weer erg tegenop. Maar wat worden we met veel warmte ontvangen. En wat fijn om bekenden weer te spreken.Het is ook erg fijn om het dan ook over Niels te hebben, en op de plek te zijn waar hij zelf ook zo graag kwam.
Zoals Rene zo mooi omschreef, we gaan met lood in de schoenen heen, en komen weer met vleugels terug. Nou dat zegt denk ik genoeg.
Dit jaar kwam het mooie initiatief van de organisatie om tevens een goed doel te gaan steunen, d.m.v. donaties en een gulle gift van OG. In overleg met ons is dat de stichting 113 geworden. Wat prachtig dat we samen wellicht een klein steentje kunnen bijdragen voor diegene die het zo moeilijk hebben in onze maatschappij.
Deze eerste keer is er een prachtig bedrag gedoneerd van bijna €900. Wat een super mooi resultaat.
Spreken op de avond zelf voor ons is lastig. Daarom middels deze weg willen wij iedereen bedanken die deze avond weer tot een succes hebben gemaakt.
Ten eerste Otto,Thom,Erik en Frank voor het wederom organiseren van de avond. OG voor het beschikbaar stellen van de kantine, en het mooie bedrag wat er is gedoneerd. De dames achter de bar, de scheidsrechters, en natuurlijk de teams van de verschillende voetbalclubs.
Zonder jullie sowieso geen Niels M toernooi.
En uiteraard een ieder die heeft gedoneerd. Wij zijn intens dankbaar.

Rene en Monique Molenaar.