Laatste nieuws

Onze Gezellen Club van de week bij Telstar – Roda JC op 4 oktober

4 oktober is het Rabobank IJmond Stadion het decor van een prachtig affiche: Telstar tegen Roda JC. We kunnen met trots meedelen dat Onze Gezellen ook dit seizoen meedoet aan het initiatief Club...
4 oktober is het Rabobank IJmond Stadion het decor van een prachtig affiche: Telstar tegen Roda JC. We kunnen met trots meedelen dat Onze Gezellen ook dit seizoen meedoet aan het initiatief Club van de Week! Voor de Bluetrace Club van de Week heeft Telstar een aantal voordelen die zowel voor jullie als voor ons als club erg leuk zijn!
Als lid van onze mooie club kunt u kaarten kopen voor €5 per stuk. Per verkochte kaart gaat er €1 in de kas bij onze eigen vereniging! Hoe meer kaarten wij verkopen, hoe meer geld wij ontvangen van de Witte Leeuwen. Daarnaast ontvangt de club die de meeste kaartjes verkoopt ook nog eens een prijs aan het einde van het seizoen. Kortom: Alle reden om Telstar en Onze Gezellen te steunen!

Daarnaast nodigt Telstar ons uit voor twee activiteiten rondom de wedstrijd voor onze jeugdleden! 
- 11 t/m 25 kinderen voor playersescort. Jij loopt samen met de spelers het veld op aan het begin van de wedstrijd.
- Latje trap bokaal (7 jeugdleden). In de rust van de wedstrijd heb jij de kans om een Telstar sjaal te winnen.
Voor beide activiteiten kunt u zich aanmelden bij Merijn de Brey op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Let op: Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar! Voor alle activiteiten geldt dat je in wel in het bezit moet zijn van een wedstrijdkaart.

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hier om te bestellen. U kunt de kaarten bestellen tot 4 oktober 19:59 uur. Wij zullen u op de hoogte stellen van de te nemen stappen. Let op: Actie is alleen geldig voor leden van Onze Gezellen.
Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Voetbal in Haarlem, de officiële media partner van Telstar.