Laatste nieuws

Toon Beijer nieuwe hoofdtrainer Onze Gezellen

Na een zeer zorgvuldige selectieprocedure heeft Onze Gezellen overeenstemming bereikt met een nieuwe hoofdtrainer voor het volgende seizoen.  We zijn zeer trots en gelukkig om te kunnen...

Na een zeer zorgvuldige selectieprocedure heeft Onze Gezellen overeenstemming bereikt met een nieuwe hoofdtrainer voor het volgende seizoen.  We zijn zeer trots en gelukkig om te kunnen aankondigen dat Toon Beijer vanaf aankomend seizoen onze jonge maar zeer talentvolle selectie onder zijn hoede gaat nemen.

Toon Beijer behoeft in de voetbalwereld eigenlijk geen  introductie. Hij heeft al een zeer uitgebreide carrière achter zich bij diverse betaalde en amateurclubs in zowel binnen- als buitenland. Toon Beijer is iemand met een uitstekende voetbalvisie gericht op het beter maken van spelers en de teams waarin zij spelen.  Hij zal zich hoofdzakelijk met de eerste selectie bezighouden, maar zal met bijzondere belangstelling betrokken zijn bij de totale vereniging.  Dit zal de verdere ontwikkeling van Onze Gezellen in de komende jaren alleen maar ten goede komen. We zijn dan ook zeer verheugd dat Toon Beijer onze voetbalorganisatie komt versterken. Het klikt tussen Onze Gezellen en Toon Beijer en we zijn ervan overtuigd daar de komende jaren de vruchten van te kunnen plukken.

Aldus Bestuurslid technische zaken Carl Beijer  ( Geen familie van Toon overigens……)