Laatste nieuws

Werving Scheidsrechters

’Laatste minuut. Bal gaat diep en de stand is 2-2. Je staat op 5 meter afstand en de spits gaat op de keeper af. De spits valt, wat is het? Penalty? Of toch een schwalbe?’’ 

’Laatste minuut. Bal gaat diep en de stand is 2-2.

Je staat op 5 meter afstand en de spits gaat op de keeper af.

De spits valt, wat is het? Penalty? Of toch een schwalbe?’’ 

Zomaar een situatie die je tijdens een wedstrijd kan tegenkomen. Durf jij beslissingen te nemen? Heb je plezier in voetbal? Wil je graag meer leren over de spelregels van het voetbal? Dan is OG op zoek naar jou! Op een drukke  zaterdag worden er bij OG al snel ruim twintig wedstrijden gespeeld. Deze wedstrijden kunnen niet door gaan zonder een scheidsrechter. Daarom is OG op zoek naar scheidsrechters/spelleiders. Aanmelden kan al vanaf de O12, goede en duidelijke begeleiding is natuurlijk geregeld.

Naast jeugdleden is OG ook opzoek naar ouders, buren, vrienden en enthousiastelingen die wedstrijden van de  O15, O17 en O19 categorieën willen fluiten. Natuurlijk bieden wij als OG de mogelijkheid om via de KNVB een cursus te volgen.  Afgelopen seizoen is er een cursus vereniginsscheidsrechter gehouden bij OG.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan contact op.

Geef je snel op door je naam, emailadres en team te sturen naar Lucas Boelé Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.