Laatste nieuws

Carl Beijer bestuurslid technische zaken

Per direct is Carl Beijer toegetreden tot het bestuur van Onze Gezellen Voetbal als bestuurslid technische zaken. Op basis van zijn ervaring opgedaan als technisch coördinator JO17 en JO19 heeft...

Per direct is Carl Beijer toegetreden tot het bestuur van Onze Gezellen Voetbal als bestuurslid technische zaken. Op basis van zijn ervaring opgedaan als technisch coördinator JO17 en JO19 heeft hij een uitstekend inzicht in wat er de komende jaren allemaal aan talent vanuit de jeugd richting senioren gaat doorstromen. Hij is met andere woorden uitstekend in staat om onder andere de brugfunctie tussen jeugdopleiding en seniorenselectie te gaan vervullen. Carl is iemand met een uitstekende voetbalachtergrond  en vervult ook in het maatschappelijk verkeer een mooie leidinggevende functie als logistiek manager bij Nissan. We  zijn blij om Carl in het bestuur aan boord te hebben.  Hij is vanaf nu ook het eerste aanspreekpunt voor voetbalzaken binnen onze vereniging.  Zijn rol als technisch coördinator JO17 en JO19 blijft hij ook vervullen.

Uiteraard is Carl ook het eerste aanspreekpunt bij het vinden de opvolger van onze huidige hoofdtrainer. Hij is daar al volop mee bezig kan ik jullie vertellen.

Carl: Welkom aan boord en veel succes