Laatste nieuws

ONZE GEZELLEN CLUB VAN DE WEEK BIJ TELSTAR – GO AHEAD EAGLES

Beste OG-ers4 november om 14.30 uur is het Rabobank IJmond Stadion het decor van een prachtig affiche:  Telstar tegen Go Ahead Eagles. We kunnen met trots meedelen dat Onze Gezellen deze...
Beste OG-ers

4 november om 14.30 uur is het Rabobank IJmond Stadion het decor van een prachtig affiche:  Telstar tegen Go Ahead Eagles. We kunnen met trots meedelen dat Onze Gezellen deze wedstrijd de Bluetrace Club van de Week is! Voor de Bluetrace Club van de Week heeft Telstar een aantal voordelen die zowel voor u als voor ons als club erg leuk zijn!

Als lid van Onze Gezellen kunt u kaarten kopen voor €5 per stuk . Per verkochte kaart gaat er €1 in de kas bij onze eigen vereniging! Hoe meer kaarten wij verkopen, hoe meer geld wij ontvangen van de Witte Leeuwen. Daarnaast ontvangt de club die de meeste kaartjes verkoopt ook nog eens een prijs aan het einde van het seizoen. Kortom: Alle reden om Telstar en Onze Gezellen te steunen!

Daarnaast nodigt Telstar ons uit voor twee activiteiten rondom de wedstrijd voor onze jeugdleden! 
  • 11 t/m 25 kinderen voor playersescort: Jij loopt samen met de spelers het veld op aan het begin van de wedstrijd.
  • Latje trap bokaal (7 jeugdleden): In de rust van de wedstrijd heb jij de kans om een Telstar sjaal te winnen.
Kaarten zijn verkrijgbaar via merijn de brey (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Wees er snel bij, want het aantal kaarten voor deze topper is beperkt!

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Voetbal in Haarlem, de officiële media partner van Telstar.