Laatste nieuws

Verklaring omtrent gedrag verplicht per aankomend seizoen 2018 - 2019

Beste OG-ers,Onze Gezellen zorgt voor een veilige sportomgeving. Misbruik in de sport is de laatste tijd helaas regelmatig in het nieuws.Natuurlijk komt het binnen onze vereniging niet voor en...
Beste OG-ers,

Onze Gezellen zorgt voor een veilige sportomgeving. Misbruik in de sport is de laatste tijd helaas regelmatig in het nieuws.Natuurlijk komt het binnen onze vereniging niet voor en uiteraard hopen dat we dit ook zo blijft.
We zijn daar zeer alert op. Mocht er toch aanleiding zijn om er met iemand over te praten, dan kan dat. Hiervoor zijn twee vertrouwenspersonen aangesteld die ook door hun maatschappelijke rol in het onderwijs gewend zijn om met name met jeugd en gezinnen te werken. Voor de meisjes is dit Monique Meijers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0618286418) en voor de jongens is dit Kasper Zijm (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0651359897). Ze zijn een luisterend oor in een vertrouwelijke omgeving.

Ook geldt vanaf het nieuwe seizoen 2018 – 2019 dat iedereen die als trainer of coach werkt met kinderen jonger dan 18 jaar een verklaring omtrent gedrag moet kunnen overleggen. Wij vragen dat dat voor iedereen aan. Wouter Nelis ( secretaris Onze Gezellen Voetbal) is de verantwoordelijke bestuurder voor dit project. Bijgevoegd document spreekt voor zich.

Verklaring omtrent gedrag Onze Gezellen