Teampagina JO13-1Spelers

Bauke Bakker
Dale Kumru
Glenn Duister
Isa Colin
Mauro Liebano Torres
Mick Harkmans
Roald Degens
Sem van Oostenbrugge
Stan Zuurendonk
Thijs Hoekstra
Thomas Broskij
Tijn Weening
Twan Kool
Tygo Smit

Begeleiding

Trainer / Coach
Otto Berendregt
Mobiel: 06 – 19 38 21 09
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Teamleider
Henk van Oostenbrugge
Mobiel: 06 – 801 48 266
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainingstijden

Maandag: van 17.30 uur tot 19.00 uur
Woensdag: van 17.30 uur tot 19.00 uur
(beide dagen op veld 2A)

Poule uitslagen

Poule programma

Poule stand

Extra informatie

Toernooien 2017 - 2018

Hillegom-toernooi: (Paas)Zaterdag 31 maart 2018 (9.00 tot 13.00 uur)
Alliance Kika-toernooi: juni 2018

Wedstrijdverslagen Onze Gezellen JO13-1

OG JO13-1 - Fortuna Wormerveer JO13-2: Zwaarbevochten

Isa was gelukkig weer van de partij, maar helaas konden Twan, Stan en na de warming up ook...

Lees meer

OG JO13-1 - Fortuna Wormerveer JO13-2: Zwaarbevochten

Isa was gelukkig weer van de partij, maar helaas konden Twan, Stan en na de warming up ook Thomas niet meedoen door blessures. Het rustige najaarsweer was wel positief, want onze samba-spelers gedijen hierbij beter dan bij wind en regen. Toch was de openingsfase voor het fellere Fortuna, dat ons direct onder druk zette. Met een zeer effectieve counter ging de druk van de ketel want via Mauro en Glenn schoot Dale met een magistrale trap de 1-0 hoog achter de keeper. Op een lange bal van Sem knalde Tijn een pegel hard over de dwarsligger. Enigszins vergelijkbaar met Dale’s treffer kwam Fortuna op gelijke hoogte en nog geen minuut later keken wij tegen een 1-2 achterstand aan. Iedereen was weer bij de les en OG ging wat meer op de helft van de tegenstander spelen en de kansen kwamen vanzelf. Na een overtreding op Thijs zwiepte Sem de vrije trap diep bij de tweede paal waar Roald hem resoluut intrapte maar zijn inzet op diezelfde paal zag wegketsen. Op aangeven van Tijn soleerde Glenn door de defensie maar miste de kracht in het schot en zijn tweede poging draaide net van het doel weg. Met een pass op maat van Isa kreeg Mick een opgelegde kans, maar het vizier stond op de keeper gericht. Bauke zette sterk door op rechts, de voorzet was goed, maar Dale kwam een teenlengte te kort om binnen te tikken. Dale en Glenn wisselden in de punt continue van positie en door de ontstane verwarring kreeg Glenn op een pass van Sem een vrije doortocht: één op één richting keeper. Bij het publiek gingen de armen al omhoog, maar de scheids besloot om voor de rust te fluiten. Onbegrijpelijk!!!

Vlot na de rust werd Glenn lichtjes op de enkel geraakt en als soort van goedmaker werd dit bestraft met een penalty. Glenn pakte dit kado met beide handen aan en strak schoot hij de gelijkmaker in de touwen: 2-2. Tygo plukte een gevaarlijke vrije trap feilloos uit de lucht. Roald leidde nu de defensie en met zijn snelheid liep hij goed de gaten dicht. Sem kon hierdoor een linie opschuiven en met een onnavolgbare solo passeerde hij half Fortuna. Inclusief de keeper die nog wel zijn hak pakte en deze zuivere pingel werd dan weer niet gegeven door de man in het zwart. De revanche liet niet lang op zich wachten, want met een soort van voorzet-schot krulde Sem de bal vanaf de zijlijn formidabel over de iets te ver voor zijn doel staande goalie in het net: 3-2. Een hoge bal viel achter onze laatste linie en Thijs maakte in zijn eentje deze snelle tegenaanval onschadelijk. Super verdedigd! Een snelle combinatie startte bij Mick, Dale zorgde voor de verlenging richting het centrum, Glenn liet deze bal slim tussen de benen door lopen waardoor Aron vanaf rechts het strafschopgebied in snelde en uithaalde maar de keeper kreeg er een vinger tegenaan. Een strakke dwarrelbal van de opkomende Isa en een hoge dwarrelbal van Ryan hadden de slagroom op de taart kunnen zijn, maar het geluk was bij de keeper van Fortuna. OG toonde deze wedstrijd veerkracht en pakte verdiend de winst. In de kleedkamer bleef het nog lang onrustig en werd onder het genot van de traktaties van de jarige Joe (leuk dat je kwam kijken bij je oude team!!) en trainer Otto de zege uitbundig gevierd.

Wedstrijdverslagen Onze Gezellen JO13-1

DEM JO13-2 - OG JO13-1 : OG-Storm duurt te kort

Door de uitpuilende ziekenboeg misten wij Isa, Mauro en Twan en Bauke was een weekend weg,...

Lees meer

DEM JO13-2 - OG JO13-1 : OG-Storm duurt te kort

Door de uitpuilende ziekenboeg misten wij Isa, Mauro en Twan en Bauke was een weekend weg, maar door een sterke O12-1-delegatie (bedankt jongens!) waren wij op sterkte en openden wij stormachtig. Bij een vlotte eerste aanval over vele schijven, restte alleen de vraag “Wie schiet hem er in?” want in de zestien kregen wel vier spelers die mogelijkheid, maar combineerden we iets te ver door. Niet getreurd, want aanval #2 was niet minder mooi en daarnaast wel trefzeker. Mick veroverde rechts achterin de bal, speelde Ryan aan, kaats op Thijs, die verlengde op Joshua, waarna Dale werd gevonden en zijn voorzet werd door Roald fijntjes met de hak achter het standbeen langs op Stan gepasst en die had geen moeite om 0-1 binnen te schieten. Op een lange pass van Sem, verscheen Glenn bij de eerste paal, maar zijn inzet zagen wij net naast gaan. Roald stuurde met een gevoelige pass Stan de diepte in. De verdediger werd omspeelt, maar de keeper lag in de weg en ook de rebound kregen Glenn en Roald er helaas niet in. Thomas stond goed gepositioneerd bij een DEM-counter en daarna was Tygo alert bij een hoge corner (klemvast). Mathies viel goed in en wij hadden weinig te duchten van de Beverwijkers.

Wel werd de wedstrijd nu wat rommeliger en OG liet DEM eigenlijk onnodig terugkomen in de wedstrijd. Joshua kreeg nog een grote kans op 0-2 (net langs verkeerde kant paal), maar vervolgens leek de grote winterslaap al ingetreden en pakte DEM binnen 5 minuten de kadootjes gretig uit: 3-1. OG probeerde de marge nog voor rust te verkleinen maar op de scherpe voorzet van Dale stuitten Tijn en Roald op de keeper.

Met een heerlijke vrije trap van Sem startten wij het tweede bedrijf, maar de handschoen en het engeltje op de lat voorkwamen die Anschlusstreffer. OG kwam niet meer echt in de wedstrijd, zonder dat DEM nu zo fabuleus presteerde. De regen, hardere wind, irritante scheidsrechter: het waren geen gunstige omstandigheden, maar eigenlijk hadden wij het zelf over ons afgeroepen. Doodzonde, want uit een voorzet van Stan maakte Joshua vijf minuten voor tijd een prima spitsengoal (3-2) en raakte Glenn 2 minuten later ook nog de paal. De eerste 20 minuten voorspelden nog een fijne zorgeloze ochtend, maar alles werd dus anders.

Wedstrijdverslagen Onze Gezellen JO13-1

OG JO13-1 – WSV JO13-1: Overtuigende overwinning

Met zeven schoolkamp-gangers met gemiddeld 5 uur slaap in de benen opende OG verrassend...

Lees meer

OG JO13-1 – WSV JO13-1: Overtuigende overwinning

Met zeven schoolkamp-gangers met gemiddeld 5 uur slaap in de benen opende OG verrassend onstuimig. Met name over de rechterflank volgden de soepele combinaties zich in snel tempo op. Dale stoomde op na sterk samenspel van Mauro, Thijs en Isa. De voorzet werd door Glenn bij de eerste paal naast geramd. Met een mooie individuele actie stuurde Thijs weer Dale de diepte in en nu volgde een hoge voorzet, die door Stan heerlijk met het hoofd over de keeper binnen werd geknikt: 1-0.

Dit was een efficiënt concept. Isa speelde met de punt naar achter en bediende Glenn op maat in de voeten. Een vlotte dribbel tot de achterlijn, terug op Dale, die de bal het 5-meter gebied in stuurde, waarna Stan’s inzet op de keeper stuitte. De rebound was voor de meeglopen Twan en bekeken schoof hij de 2-0 in de uiterste hoek. Heerlijke aanval!

WSV kwam er in deze fase nauwelijks aan te pas, temeer omdat Sem achterin werkelijk alles oploste. Thomas was het startpunt voor de aanvalsgolven op links en de onvermoeibare Roald de verbindende schakel tussen de linies. Mauro moest het veld verlaten na een forse beuk in de rug, maar Mick nam de honneurs moeiteloos over. Enkele seconden voor de rust, wist WSV uit de enige echte tegenstoot wel direct een doelpunt te scoren, waardoor wij niet met 4-0 of 5-0 maar slechts met 2-1 gingen rusten.

Direct na het fluitsignaal voor de tweede helft, was de marge weer twee toen Glenn door het midden doorbrak en met een trap vanaf de zestien 3-1 aantekende. Tijn vuurde van afstand een lage schuiver af, die rakelings langs de paal naast gleed. OG bleef de aanval zoeken en nu verzorgde Bauke de voorzetten vanaf rechts. WSV veranderde de tactiek en enkele gevaarlijke counters volgden. Sem maakte met een magistrale sprint vele meters goed op de snelle spits en de volgende counter maakte Tygo onschadelijk door alert en snel uit zijn doel te komen. Ondanks dat de krachten wegvloeiden, bleef OG de bovenliggende partij. Isa veroverde de bal, speelde Glenn strak in de voeten, waarna hij kort om de as wegdraaide en vol op de wreef de bal via de onderkant van de lat binnen knalde: 4-1. Een terugspringende bal schoot Roald via een WSV-voet net over en de aansluitende corner werd door Bauke bijna bij de eerste paal binnen geschoten. Dit was het laatste wapenfeit, de punten bleven met een prima teamprestatie in Haarlem-Noord.

Wedstrijdverslagen Onze Gezellen JO13-1

ODIN’59 JO13-1 - OG JO13-1 : Machine draait nog niet op volle toeren

Na de bekerwedstrijd van vorige week in Heemskerk, speelden we nu voor de competitie tegen...

Lees meer

ODIN’59 JO13-1 - OG JO13-1 : Machine draait nog niet op volle toeren

Na de bekerwedstrijd van vorige week in Heemskerk, speelden we nu voor de competitie tegen ODIN. In tegenstelling tot vorige week, begon OG nu feller aan de wedstrijd en hadden wij een licht overwicht. Uit counters was ODIN wel levensgevaarlijk, maar Tygo pareerde twee maal subliem. OG voerde de druk op, drong ODIN terug en nu vielen er wat gaten in de hechte gele defensie. Op een lange bal van Glenn, legde Stan hoog terug op Sem, die de bal direct op de pantoffel nam en hoog in de boom wat takken liet breken. Geen 100%-kans natuurlijk, maar dit gaf wel de aanzet tot meer kansen. Op een pass van Twan dook Glenn de diepte in, maar kon zwaar gehinderd door iets geels aan zijn shirt niet lekker uithalen. Sem verschalkte bijna de ver voor zijn doel staande keeper met een weergaloze trap van afstand en na een slimme pass van Roald stuitte Glenn op de ODIN-goalie. Tygo redde weer op een counter, maar de hieruit volgende corner viel voor een ODIN-voet en deze bal was niet te missen: 1-0. Tegen de verhouding, maar wel de werkelijkheid.

Na de limo zette OG gelijk aan. Een vlotte combinatie tussen Isa, Dale en Glenn resulteerde in een draaibal die net niet over de lijn rolde. Na knap verdedigend werk van Thomas en Mauro werd via Thijs Glenn in stelling gebracht, maar weer die keeper…. Stan en Roald braken door op rechts en de voorzet ramde Dale net over. Tijn zette goed door en uit het niets verscheen Mick voor de keeper en via een stukje handschoen ging ook deze bal net naast. Hij wilde er niet in, de wedstrijd werd wat rommelig, OG wat vermoeid en uit een spaarzame counter kreeg ODIN ook nog eens een penalty waardoor het definitief over en uit was: 2-0.  Maar, de competitie duurt nog en de goals en punten gaan zeker nog wel binnen gehaald worden.

Wedstrijdverslagen Onze Gezellen JO13-1

ODIN’59 JO13-1 - OG JO13-1 : Naar de volgende bekerronde!

ODIN kwam veel feller uit de startblokken en dit zou dus een lastigere wedstrijd worden dan...

Lees meer

ODIN’59 JO13-1 - OG JO13-1 : Naar de volgende bekerronde!

ODIN kwam veel feller uit de startblokken en dit zou dus een lastigere wedstrijd worden dan afgelopen week. Het duurde zeker 10 minuten voordat OG zich herpakte en onder de gele druk uitkwam. Na eerst een flitsende combi met Twan, had Stan een fijne individuele actie maar de bal zoefde over. OG nam wat regie over en uit een vlotte aanval over de rechterflank poeierde Twan de voorzet van Dale droog achter de kansloze keeper: 0-1. Onze nieuwste aanwinst Thomas zat goed op zijn directe tegenstander en langzaam maar zeker kreeg hij volledig grip op de gevaarlijkste en snelle ODIN-aanvaller. Op een eerst wat weifelende redding volgde een resoluut optreden van Tygo en aan de andere kant speelde Tijn de ver voor zijn doel staande ODIN-goalie door de benen, maar hij miste net de snelheid om ook het doelpunt te maken. ODIN kwam langszij (1-1) waarna Stan vlak voor rust nog hoog in het zijnet knalde.

De tweede helft liet OG zich nu niet overrompelen en de wedstrijd kabbelde een beetje voort. De verdediging (Mauro, later Mick en Thomas, later Roald) onder leiding van Sem gaf weinig tot niets weg. Bauke had met een pijnlijke knie de dug-out opgezocht en kreeg daar later gezelschap van Sem, die met een lichte hersenschudding niet verder kon. Op aangeven van trainer Otto ging OG meer vooruit verdedigen en ODIN kwam nu echt in de problemen. Isa regisseerde op de as, Thijs bikkelde op rechts en Tijn stuurde met een fijne pass Glenn de diepte in en net als vorige week kon hij binnen de zestien alleen met een overtreding gestuit worden. Ook nu nam Glenn de pingel en ook nu had de keeper het nakijken: 1-2. OG stoorde nu collectief al vroeg en ODIN kwam niet meer los. Een werkelijk formidabele combinatie gooide de deur dicht. Thijs veroverde de bal, speelde Stan aan die vloeiend verlengde op Dale, die zo een vrij doortocht had. Niet zelfzuchtig legde Dale breed, waarna Glenn moeiteloos de 1-3 binnen kon schuiven. Met een fijngevoelige  trap van afstand, leek ook Mauro te gaan scoren maar via de vingertoppen van de keeper plofte de bal op de lat. Niettemin een mooie zege en OG bekert verder.

Wedstrijdverslagen Onze Gezellen JO13-1

OG JO13-1 - KSV JO13-1: 1e bekerwinst

De eerste serieuze test was het bekertreffen tegen KSV. Bij onze eerste echte aanval liet Stan...

Lees meer

OG JO13-1 - KSV JO13-1: 1e bekerwinst

De eerste serieuze test was het bekertreffen tegen KSV. Bij onze eerste echte aanval liet Stan in buitenspelpositie slim een pass lopen voor Dale, die niet buitenspel stond maar wel teruggevlagd werd, waardoor zijn 100% treffer niet telde. Een vrije trap van Sem kon de keeper niet klemmen en Tijs poeierde de terugspringende bal op de paal. OG was dominant, maar bij een zeldzame uitval van KSV kwam Tygo goed uit en met de linkervoet voorkwam hij een achterstand. De druk nam toe, de KSV-keeper raapte een terugspeelbal op en de vrije trap van Stan belandde op de lat. Ivar speelde strak in op Glenn, die handig wegdraaide maar het schot werd slechts een corner. Uiteindelijk brak Tijn de ban met een rake vrije trap die hoog boven de goalie in het net binnensloeg: 1-0.

Pas in de tweede helft ging OG het overwicht in doelpunten uitdrukken. Op een pass van Thomas haalde Stan met een lepe passeerbeweging de achterlijn, legde terug op Glenn, die over de knie ging en vervolgens zelf uit de penalty de 2-0 aantekende. De 3-0 was een mooie aanval, die Sem van achter zelf opzette, Glenn aanspeelde en zijn voorzet op maat werd door de doorgelopen Sem weer binnengeschoten. Een rare afstandzwabber tikte Tygo netjes buiten de palen, waarna een soepele combinatie tussen Mick, Thijme, Mees en Dale via Isa ook langs de paal zoefde. Bauke schoot uit een geoliede counter beheerst 4-0 binnen en daarmee was de eerste zege een feit.