Teampagina JO12-1


Spelers

1 Marvin van der Veldt
2 Rick Meijers
3 Burney Boon
4 Daan Beers
5 Mathies van de Pol
6 Bent ten Klooster
7 Jochem van Huik
8 Ruben van Kalsbeek
9 Thom Steenbergen
10 Ryan Colin
11 Joshua Vissers
12 Aron Bauer
14 Tom van der Zwan

Begeleiding

Teammanager:
Debbie van der Veldt
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainer/Coach:
Michel Colin
06-51264304
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leider:
Willem Vissers

Assistent trainers:
Dave Steenbergen
Erik ten Klooster

Trainingstijden

Maandag 17:30 - 19:00
Donderdag 17:30 - 19:00
Veld 2B

Poule uitslagen

Poule programma

Poule stand

Extra informatie

EDSTRIJDEN:


 02 sept OG - DEM  7 - 0  Beker 
 10 sept NK voorronde 3de plaats Toernooi
 14 sept DSS - OG  1 - 4 Beker 
 16 sept EDO - OG  0 - 3 Beker 
 18 sept OG - Hoofddorp  1 - 4  Zuid kennemerland cup 
 23 sept OG - Zeeburgia 2 - 6  oefenwedstrijd
 30 sept RODA '23 - OG 1 - 3  competitie
 14 Okt SDZ - OG 4 - 1  competitie
 19 Okt DSS - OG 1 - 6 Zuid kennemerland cup
 21 Okt OG - Fortuna Wormerveer   Competitie
 28 Okt Nieuw West - OG   competitie
 04 nov OG - WV- HEDW   competitie
 11 nov OG - Hillegom   competitieBIJZONDERHEDEN:

 9 juni 2018  NK eindtoernooi (de Zouaven)    Toernooi
       
       

Wedstrijdverslagen Onze Gezellen JO12-1

Spannende pot JO12-1 bij SDZ

Vandaag mochten we naar Amsterdam en daar gaan we de komende weken vaker komen. Een mooi...

Lees meer

Spannende pot JO12-1 bij SDZ

Vandaag mochten we naar Amsterdam en daar gaan we de komende weken vaker komen. Een mooi complex, maar met weinig parkeerplaatsen. Heerlijk weer en helaas nog steeds maar 1 wissel, omdat Burney nog niet fit is.

SDZ begon veel beter aan de wedstrijd dan wij. Veel meer beweging, duelkracht en beleving, maar ook met goed voetbal. Het eerste kwartier hadden we niets te vertellen en waren we blij dat het slechts 1-0 voor hen was. Wij liepen te lang met de bal, stonden veel stil en werden afgetroefd.

Na een kwartier begonnen de heren te wennen en kwam er een enorme kans op de 1-1. Joshua ging alleen op de keeper af en helaas schoot hij op de paal. Vlak daarna kwam SDZ op 2-0 na groot misverstand achterin. We kregen nog een grote kans via Jochem om voor aan te sluiten, maar de 2-0 was wel terecht.

Na de rust kwamen we sterk terug. Er werd meer gecombineerd en de duels werden gewonnen. Deze helft speelde zich bijna volledig op hun deel van het veld af. We kregen via Thom, Joshua en Jochem ook goede kansen, maar onze killers misten vandaag een portie geluk/scherpte. Uit een mooie voorzet kon Ryan wel weergaloos de 2-1 binnen schieten, door goed voor zijn man te komen. SDZ was rijp voor de sloop. Uit een corner tegen kwamen zij echter knullig op 3-1. De wedstrijd was gelopen en het werd geflatteerd nog 4-1. Een wedstrijd met twee gezichten. Het gezicht van de tweede helft beviel ons beter. Weer veel geleerd.

Wedstrijdverslagen Onze Gezellen JO12-1

Roda ’23 tegen JO12-1

Om kwart voor 8 vertrekken naar Amstelveen stond niet hoog op ons verlanglijstje. Na de eerste...

Lees meer

Roda ’23 tegen JO12-1

Om kwart voor 8 vertrekken naar Amstelveen stond niet hoog op ons verlanglijstje. Na de eerste wedstrijd te hebben verloren van Zeeburgia (geen schande, gewoon een heel goed team), konden de mannen vandaag weer aan de bak. In de Hoofdklasse 2 zijn er geen slechte tegenstanders.

Op een mooi complex waren de mannen voor de warming-up al aan het voetballen, dus ze waren in ieder geval wakker. We missen alleen Burney nog, dus hadden we maar 1 wissel. Dat is wat weinig op een heel veld. Laten we hopen dat hij snel fit is.

Roda begon beter dan wij aan de wedstrijd en ze kregen een paar grote kansen. Gelukkig stond hun vizier niet op scherp. Na een kwartier gingen ook wij voetballen en werd het een open wedstrijd met grote kansen over en weer. Gelukkig was Marvin weer in vorm en hielden we de nul. Thom had al een paar kansen gehad, maar bleef dreigend op links. De 0-1 kwam dan ook van zijn voet en toen hadden we grotendeels de controle. Dit hielden we vast tot de rust. De tweede helft was voor ons. De verdediging stond weer prima en op het middenveld maakten de mannen veel meters. Dat konden we niet vol houden zou je denken, maar het zijn bikkels.

We kwamen uit een corner op 0-2. De korte variant belandde na goed doorzetten bij Matthies en die schoot de bal hard binnen. Daarna kregen we o.a. via Joshua nog een paar mooie kansen en 1 daarvan werd mooi afgerond door hem. 0-3 en einde wedstrijd zou je denken. Hun goede spits maakte echter mooi de 1-3 en toen werd het nog even spannend. De vermoeidheid ging een grote rol spelen en fitte wissels hadden we niet meer. Op karakter werd de wedstrijd afgemaakt. Een mooie pot van beide kanten. Het had ook 6-6 kunnen worden, maar over de hele wedstrijd gezien waren we toch wel de terechte winnaar.

Dat is echt knap. We spelen als kleine club tegen de betere teams van Noord-Holland en blijven overeind. Aron heeft op elke plek gespeeld en doet dat overal prima, wat een inzet. Jochem is dreigend op rechts en gaat nog veel scoren. Voor Ruben is een heel veld heerlijk, strooien met passjes en mooie duels. Rick en Daan heersen in het centrum en schuiven in waar mogelijk. Tom speelt ook op meerdere plekken en is onvermoeibaar. Matthies is een zekerheid op links met steeds meer dreiging naar voren. Bent is onze technicus links op het middenveld en een mooie spil tussen de aanval en verdediging. Thom is altijd dreigend op links en Joshua is dat centraal voorin. Ryan is onze marathonman, onvermoeibaar en goede passes. Marvin houdt ons overeind op moeilijke momenten. Met Burney erbij zijn we moeilijk te verslaan. Mooi voetbal met veel inzet, als ouders hebben we genoten.

Wedstrijdverslagen Onze Gezellen JO12-1

JO12-1 speelt uit tegen EDO

16 september 2017. Een Doorzettend OG. ‘Winnen voor Jochem’ waren de laatste woorden...

Lees meer

JO12-1 speelt uit tegen EDO

16 september 2017.

Een Doorzettend OG.

‘Winnen voor Jochem’ waren de laatste woorden van de vorige schrijver. De opdracht is dus duidelijk. Nu de uitvoer nog.

Na de laatste wedstrijd zijn we allemaal benieuwd hoe de jongens gaan beginnen. Nu het blijkt dat het beginnen nog even 20 minuten wordt uitgesteld kunnen ze even lekker lang aan de bal wennen.

Om 11.05 uur gaat de wedstrijd dan eindelijk van start. Meteen gaan de jongens er fel tegenaan en lijkt het een interessant potje voetbal te gaan worden. Binnen 10 minuten heeft OG al 5 corners genomen en een serieuze kans voor een goal via de rechter kant. De druk staat er goed op.  De eerste goal komt vanaf een goede opbouw, mooie voorzet van Jochem, doorgetikt door Joshua en Thom scoort de 1-0. Dit gaat lekker maar we moeten nog even. Iedereen moet er hard voor werken zeker de jongens met wat lichte blessures...er is immers maar één wissel. Op de tanden bijten dus. Na een uitbal is er een hele snelle en verre uitgooi aan de rechterkant, Joshua geeft weer een goede voorzet en in dit geval kan onze tijdelijke aanvoerder Rick het prachtig afmaken. 17 minuten gespeeld en de stand is 2-0. We gaan er iets gemakkelijker voor zitten. Na 20 minuten moet Mathies echter het veld verlaten met een pijnlijke enkel en Aron gaat zijn stekkie verdedigen weliswaar ook met een liesblessure.

De aanvallen van OG blijven maar komen, de verdere goals blijven nog uit. Het spel speelt zich vooral af op de helft van EDO. Bij corner nummer 10 krijgt Joshua zijn eigen voorzet terug gespeelt en krult als het ware de bal in de bovenhoek bij EDO 3-0. We kunnen naar de rust.

De tweede helft moet er vooral hard gewerkt worden. Het niveau van de eerste helft blijkt in de kleedkamer achtergebleven. We missen natuurlijk onze rots achterin; Daan. Al heeft Marvin alles onder controle met zijn verdedigers lijkt het overspelen even wat rommelig. Een inkakmomentje dus. Hierdoor lijkt het of EDO wat overeind krabbelt maar als we ons herpakken nemen we het heft in eigen handen en spelen de bal weer rond. Alles staat weer. Rick, Tom, Mathies en Aron hebben achter lekker dicht gehouden. Ryan, Bent en Ruben kunnen de voorhoede weer blindelings vinden.

Toch weer een spannende wedstrijd. Niet zoveel goals als kansen en niet zoveel kansen als corners;)  (18 stuks) we hebben gesproken over een nieuwe regel: 10 corners een penalty...want een goaltje erbij hadden we nog wel verdient.

Conclusie: Een Doorzettend Og

Wedstrijdverslagen Onze Gezellen JO12-1

Onder 12-1 bekert tegen DSS

Op donderdagavond uit tegen DSS met windkracht 7 en veel regen. Geen ideaal scenario. Zeker...

Lees meer

Onder 12-1 bekert tegen DSS

Op donderdagavond uit tegen DSS met windkracht 7 en veel regen. Geen ideaal scenario. Zeker niet als blijkt dat Daan en Ruben niet fit zijn. Gelukkig komt Joris ons versterken.

De warming-up was al matig en zo begonnen de mannen ook. Het leek wel of het lange toernooi van zondag nog in de benen zat. Na 6 lange wedstrijden werd daar weer het NK bereikt, door een mooie derde plaats.
DSS was feller en OG was zeldzaam slordig. Veel balverlies, met zijn allen op een postzegel spelen (wel lekker warm met dit weer) …geen lust voor het oog. Toch kregen we nog wat kleine kansjes. DSS beperkte zich vooral tot verdedigen en een sporadische counter. Uit een corner kopten zij echter wel prachtig de 1-0 binnen. Nu werden de heren een beetje wakker en gingen meer duels winnen. Er kwamen ook meer kansen, veelal uit een kluts. Vlak voor rust schoot Bent op goal en met wat hulp van de keeper werd het 1-1.

Na de rust begonnen de mannen met wind tegen een stuk feller. Er kwamen dan ook steeds meer kansen. Nadat we twee keer op de lat hadden geschoten besloot Ryan het nog een keer te proberen en wederom met wat hulp van hun keeper vloog de bal erin. DSS kwam nauwelijks de middenlijn over en zeker nadat Ryan uit een harde corner van Thom de 1-3 had binnen gekopt was de spanning er wel af. Na een heerlijke aanval via Ryan en Thom was Bent het laatste station en die kon beheerst de 1-4 maken. Een ruime en verdiende overwinning, maar vergeleken met het toernooi was het erg rommelig. Als je ook slechte wedstrijden kan winnen, dan kan er nog veel gebeuren. Op naar EDO, winnen voor Jochem. Joris bedankt voor je hulp en goede spel.

Wedstrijdverslagen Onze Gezellen JO12-1

Onder 12 wint eerste bekerwedstrijd.

De mannen mochten weer beginnen vandaag en ze hadden er gelijk weer zin in. Met onze nieuwe...

Lees meer

Onder 12 wint eerste bekerwedstrijd.

De mannen mochten weer beginnen vandaag en ze hadden er gelijk weer zin in. Met onze nieuwe aanwinsten Jochem en Aron erbij zijn we zeker niet zwakker geworden. De eerste wedstrijd was tegen DEM thuis. Al snel bleek dat we beter waren, maar vooral in het begin nog te slordig met het afronden en de laatste pass. Verdedigend stond alles weer prima, zodat we niet in de problemen kwamen toen de eerste goal lang uitbleef. Zo bleef het tot de rust zowaar 0-0. Na de rust lieten de mannen zien hoeveel potentie dit team heeft. Thom ging op links langs zijn tegenstander en schoot de bal hard en droog in de korte hoek binnen. Vlak daarna schoot Rick de bal met zijn linkerbeen listig over de keeper en was de wedstrijd eigenlijk al beslist. Nu gingen de mannen echt voetballen. Thom passeerde op links met een panna zijn man, gaf de bal halfhoog voor en Jochem schoot de voorzet in een keer uit de lucht strak in de goal. Wat een heerlijke aanval was dat zeg. Jochem had de smaak te pakken en schoot vrij snel na zijn eerste ook zijn tweede goal snoeihard binnen. Na deze 4-0 gaf DEM het op. Thom schoot de 5-0 beheerst over de keeper en vervolgens kregen we nog erg veel kansen. Ryan maakt vervolgens nog de 6-0 met een bekeken schot en het slotakkoord was voor Joshua. 7-0 was een mooie start van het seizoen. Op naar DSS.