Laatste nieuws

Voorbereidingen seizoen 2018-2019

Beste leden en ouders, Achter de schermen zijn wij alweer druk bezig met het opstarten van het nieuwe seizoen 2018-2019. Denk hierbij aan… het maken van teamindelingen, het indelen van de...

Beste leden en ouders, Achter de schermen zijn wij alweer druk bezig met het opstarten van het nieuwe seizoen 2018-2019. Denk hierbij aan… het maken van teamindelingen, het indelen van de trainingstijden, het maken van afspraken met trainers en coaches, et cetera, et cetera.

Aan de hand van de eerste besprekingen willen wij duidelijkheid scheppen over de nieuwe organisatievorm binnen Onze Gezellen om zo de communicatie verder te verbeteren.

Onderbouw Onze Gezellen

Per 1 januari 2018 bestaat de onderbouw van Onze Gezellen uit de leeftijdscategorieën: Geitjes/Mini’s, O8, O9, O10, O11, O12 en O13. Huub Akkermans is de enthousiaste Technisch Jeugd Coördinator die zich de aankomende weken en maanden bezig zal houden met de teamindelingen en de daarbij horende trainers/coaches voor het seizoen 2018-2019. Huub zal voor het lopende seizoen en voor het seizoen 2018-2019 het eerste aanspreekpunt zijn voor de leden, ouders, trainers/coaches en coördinatoren in de onderbouw van Onze Gezellen. Nieuw per 1 januari 2018 is de versterking van Hans Hamers (op dit moment trainer van de JO10-2, JO10-3 en JO10-4). Hans zal Huub ondersteunen met het indelen van de teams, het maken van afspraken met trainers en coaches en alles wat daarbij komt kijken.

Bovenbouw Onze Gezellen

Per 1 januari 2018 bestaat de bovenbouw van Onze Gezellen uit de leeftijdscategorieën: O14, O15, O16, O17 en O19. Rens van der Voorn is op dit moment de Technisch Jeugd Coördinator van de bovenbouw en heeft aangegeven binnen afzienbare tijd te gaan verhuizen naar een ander gedeelte van Nederland, waardoor hij volgend seizoen niet meer als Technisch Jeugd Coördinator actief zal zijn binnen Onze Gezellen. Rens zal zich de aankomende weken en maanden bezig houden met de teamindelingen en de daarbij horende trainers/coaches voor het seizoen 2018-2019 en is dus tot het eind van dit seizoen het eerste aanspreekpunt voor alle leden, ouders, trainers/coaches en coördinatoren in de bovenbouw van Onze Gezellen. Hierbij wordt hij ondersteund door Milco Poppe die dient als klankbord voor Rens. Aan het eind van het seizoen zal Rens zijn taken overdragen aan een nog nader te bepalen nieuwe Technisch Jeugd Coördinator. Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met Rens via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om aan te horen wat deze functie precies inhoudt.

Meiden Onze Gezellen

Nico Pannevis is de enthousiaste coördinator van de meiden van Onze Gezellen. In het huidige seizoen tellen wij zes (!) meidenteams waar wij heel trots op zijn. Nico is voor het lopende seizoen het aanspreekpunt voor alle leden, ouders, trainers/coaches en coördinatoren van de meiden van Onze Gezellen.

Als jij als trainer/coach ook volgend jaar actief wilt zijn binnen Onze Gezellen willen wij jullie verzoeken om dit zo snel mogelijk te laten weten aan de desbetreffende Technisch Jeugd Coördinator (ook als dit niet het geval is natuurlijk). Wij hopen dat jullie (als spelers) het nog steeds naar jullie zin hebben bij onze geweldige vereniging. Is dit niet het geval en ben je van plan om te stoppen met voetballen bij Onze Gezellen, willen wij jullie verzoeken om hier het afmeldformulier in te vullen. Dit maakt het voor ons een stuk makkelijker om de teamindelingen compleet te maken. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Hans Rutte Aad Felix Rens van der Voorn Milco Poppe Huub Akkermans Hans Hamers

Programma komende week

Thuiswedstrijden

Uitwedstrijden


Uitslagen afgelopen week

 

Wedstrijdverslagen

Toernooi Castricum: Reflectie competitie in mini-formaat

Het toernooi bij Castricum was een kopie in het klein van het verloop van de beide competities....

Lees meer

WBSV MO19-1 - OG MO19-1 maandag avond stress 28 mei 2018

WBSV MO19-1 - OG MO19-1     maandag avond stress 28 mei 2018Door een Tsunami...

Lees meer

OG MO19-1 - Blokkers MO19-2 De laatste van het seizoen 31-05-2018

Wederom had het afmeldvirus toegeslagen waardoor we net als maandag en vorige week en 3 weken...

Lees meer

Always Forward JO13-1 - OG JO13-1 : Heroïsche teamzege met zwart randje

De belangen van de laatste competitiewedstrijd waren groot. Bij winst en puntverlies van...

Lees meer

Onder 12-1 doordeweeks naar ADO’20

Nog twee competitiewedstrijden te gaan en waarschijnlijk is een tweede plaats op een punt van...

Lees meer