Laatste nieuws

OPENING MINI COURT EN KUNSTGRAS , WEDSTRIJD OG – OUD OG , VRIJWILLIGERSAVOND OG VOETBAL OP 30 SEPTEMBER A.S.

Zoals iedereen de afgelopen tijd heeft kunnen zien is er een hoop nieuws te melden bij Onze Gezellen. Een compleet nieuw Mini Court  voorzien van kunstgras en verlichting,  een vernieuwd...
Zoals iedereen de afgelopen tijd heeft kunnen zien is er een hoop nieuws te melden bij Onze Gezellen. Een compleet nieuw Mini Court  voorzien van kunstgras en verlichting,  een vernieuwd kunstgrasveld op veld 1.
Dit alles laten we niet ongemerkt voorbij gaan, nee dat gaat op zaterdag 30 September a.s. officieel geopend worden met een heel leuk programma:    

# Rond de klok van 16.30 uur wordt het Mini Court geopend door niemand minder dan Ruud Geels , oud OG-er  en bekend door zijn succesvolle jaren bij onder meer Feijenoord, PSV en Ajax, waar hij meerdere keren topscorer van Nederland is geworden. 

# Aansluitend zal het nieuwe kunstgrasveld officieel worden geopend door de wethouder van sport van de gemeente Haarlem, gevolgd door een erewedstrijdje tussen de huidige selectie van Onze Gezellen en een team bestaande uit Oud  OG selectiespelers

# Het sluitstuk van het programma is de vrijwilligersavond die als dank voor ieders hulp wordt georganiseerd in de  prachtig verbouwde Onze Gezellen kantine. Graag nodigt het bestuur alle vrijwilligers die ook het afgelopen seizoen iets voor Onze Gezellen Voetbal  hebben gedaan uit voor deze gezellige avond  (ok, het begint wat vroeger dan normaal…J). Of je nu trainer, coach  of coördinator bent , als je hebt meegewerkt aan de zeskamp dan wel de kantinediensten hebt geregeld, als je terreindienst hebt gelopen of meegewerkt hebt aan de uitvoering van het sponsorbeleid,  of je een grote of een wat bescheidener taak hebt vervuld, dat maakt niet uit, iedere vrijwilliger is van harte welkom.

Het bestuur heeft voor elke vrijwilliger een aantal muntjes om iets te eten en te drinken en het zou zo maar kunnen dat er ook nog af en toe een bitterbal langs gaat komen. De gezelligheid breng je uiteraard zelf mee. Kortom: We hopen dat alle vrijwilligers aanwezig zullen zijn.

Programma komende week

Thuiswedstrijden

Uitwedstrijden


Uitslagen afgelopen week

 

Wedstrijdverslagen

OG JO13-1 - Koninklijke HFC JO13-2: Klaar met bekeren

De laatste officiële wedstrijd van 2017 was de bekerwedstrijd tegen het niet in hagelwit, maar in...

Lees meer

Onder 12-1 mist kampioenschap op doelsaldo

Vooraf had niemand verwacht dat we zo zouden meedraaien in deze poule. De eerste wedstrijd tegen...

Lees meer

OG JO13-1 - SVA JO13-1: Passende afsluiting 1e seizoenshelft

Mauro en Twan waren ontslagen uit de ziekenboeg en dat was de grootste winst al voor de aftrap....

Lees meer

Onder 12-1 doet Ajax na tegen DCG

Wederom om negen uur beginnen in Amsterdam. Nu op een glad en mistig veld, maar wel bij een leuke...

Lees meer

Zaanlandia JO13-1 - OG JO13: Patroon doorbreken

 Al weken starten wij de wedstrijden goed en vandaag was het niet anders. Soepele combinaties,...

Lees meer