Laatste nieuws

OPENING MINI COURT EN KUNSTGRAS , WEDSTRIJD OG – OUD OG , VRIJWILLIGERSAVOND OG VOETBAL OP 30 SEPTEMBER A.S.

Zoals iedereen de afgelopen tijd heeft kunnen zien is er een hoop nieuws te melden bij Onze Gezellen. Een compleet nieuw Mini Court  voorzien van kunstgras en verlichting,  een vernieuwd...
Zoals iedereen de afgelopen tijd heeft kunnen zien is er een hoop nieuws te melden bij Onze Gezellen. Een compleet nieuw Mini Court  voorzien van kunstgras en verlichting,  een vernieuwd kunstgrasveld op veld 1.
Dit alles laten we niet ongemerkt voorbij gaan, nee dat gaat op zaterdag 30 September a.s. officieel geopend worden met een heel leuk programma:    

# Rond de klok van 16.30 uur wordt het Mini Court geopend door niemand minder dan Ruud Geels , oud OG-er  en bekend door zijn succesvolle jaren bij onder meer Feijenoord, PSV en Ajax, waar hij meerdere keren topscorer van Nederland is geworden. 

# Aansluitend zal het nieuwe kunstgrasveld officieel worden geopend door de wethouder van sport van de gemeente Haarlem, gevolgd door een erewedstrijdje tussen de huidige selectie van Onze Gezellen en een team bestaande uit Oud  OG selectiespelers

# Het sluitstuk van het programma is de vrijwilligersavond die als dank voor ieders hulp wordt georganiseerd in de  prachtig verbouwde Onze Gezellen kantine. Graag nodigt het bestuur alle vrijwilligers die ook het afgelopen seizoen iets voor Onze Gezellen Voetbal  hebben gedaan uit voor deze gezellige avond  (ok, het begint wat vroeger dan normaal…J). Of je nu trainer, coach  of coördinator bent , als je hebt meegewerkt aan de zeskamp dan wel de kantinediensten hebt geregeld, als je terreindienst hebt gelopen of meegewerkt hebt aan de uitvoering van het sponsorbeleid,  of je een grote of een wat bescheidener taak hebt vervuld, dat maakt niet uit, iedere vrijwilliger is van harte welkom.

Het bestuur heeft voor elke vrijwilliger een aantal muntjes om iets te eten en te drinken en het zou zo maar kunnen dat er ook nog af en toe een bitterbal langs gaat komen. De gezelligheid breng je uiteraard zelf mee. Kortom: We hopen dat alle vrijwilligers aanwezig zullen zijn.

Programma komende week

Thuiswedstrijden

Uitwedstrijden


Uitslagen afgelopen week


Wedstrijdverslagen

Hoofddorp MO19-1 - OG MO19-1

Hoofddorp MO19-1 - OG MO19-1     zakelijke overwinning  ...

Lees meer

Spannende pot JO12-1 bij SDZ

Vandaag mochten we naar Amsterdam en daar gaan we de komende weken vaker komen. Een mooi...

Lees meer

OG JO13-1 - Fortuna Wormerveer JO13-2: Zwaarbevochten

Isa was gelukkig weer van de partij, maar helaas konden Twan, Stan en na de warming up ook...

Lees meer

OG MO19-1 vs.Zandvoort MO19-1

OG MO19-1 - Zandvoort MO19-1     Dik verdiende overwinning  ...

Lees meer

OG MO19-1 - HBOK MO19-1

OG MO19-1 - HBOK MO19-1     Spanning en sensatie aan de zijlijn. 07-10-2017...

Lees meer