Laatste nieuws

OG VOETBALREIS NAAR NEWCASTLE : WIE GAAT ER MEE?

Na 3 jaar met de A-junioren een weekend in Engeland te zijn geweest om een wedstrijd uit de Engelse premier league te bekijken, lijkt het ons leuk om dit een keer voor zoveel mogelijk OG leden en...
Na 3 jaar met de A-junioren een weekend in Engeland te zijn geweest om een wedstrijd uit de Engelse premier league te bekijken, lijkt het ons leuk om dit een keer voor zoveel mogelijk OG leden en familie (vader, moeder, broer, zus, opa, oma, ooms, iedereen mag mee) te gaan organiseren. Het is echt een fantastisch iets om mee te maken.
Met de boot gaan we vanuit IJmuiden naar Newcastle, een wedstrijd kijken en terug met de boot. De eerste avond slaap je op de boot. De tweede in een hotel in Newcastle en de laatste avond op de boot terug. En zowel op de boot als in de stad is er voor iedereen meer dan genoeg te doen, dus geen kans op verveling. Dit is in het kort hoe het programma er uit ziet.
Het weekend loopt van vrijdag t/m maandag ( vertrek vrijdag einde middag, terug maandagmorgen) of van zaterdag t/m dinsdag ( vertrek zaterdag einde middag , aankomst dinsdagmorgen) .

Er zijn 3 opties die wij willen aanbieden en waar de meeste mensen voor kiezen zullen wij gaan boeken.

28-4-2018 : Newcastle United – West Bromwhich Albion : kosten 179 euro pp ( let op: dit vertrek is op vr 27-4 Koningsdag en zijn terug op ma 30-4)

6-5-2018 : Sunderland - Wolverhampton Wanderers : kosten 159 euro ( dit vertrek is op zaterdag 5-5 en we zijn terug op dinsdag 8-5) . Dit is een wedstrijd uit de Championship, het tweede niveau in Engeland.
Is ook erg leuk trouwens ( Daar wordt nog het échte kick & rush voetbal gespeeld…)

13-5-2018: Newcastle United - Chelsea kosten 239 euro dit vertrek is op zaterdag 13-5 en we zijn terug op dinsdag 15 - 5

Je kunt je tot eind oktober 2017 aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en aangeven met hoeveel mensen je mee wil. Dan hebben we voldoende tijd om het goed te organiseren.

Voor eventuele vragen mag je altijd bellen met Pascal de Wit 06-53213681, hij staat je graag te woord.

Programma komende week

Thuiswedstrijden

Uitwedstrijden


Uitslagen afgelopen week


Wedstrijdverslagen

Hoofddorp MO19-1 - OG MO19-1

Hoofddorp MO19-1 - OG MO19-1     zakelijke overwinning  ...

Lees meer

Spannende pot JO12-1 bij SDZ

Vandaag mochten we naar Amsterdam en daar gaan we de komende weken vaker komen. Een mooi...

Lees meer

OG JO13-1 - Fortuna Wormerveer JO13-2: Zwaarbevochten

Isa was gelukkig weer van de partij, maar helaas konden Twan, Stan en na de warming up ook...

Lees meer

OG MO19-1 vs.Zandvoort MO19-1

OG MO19-1 - Zandvoort MO19-1     Dik verdiende overwinning  ...

Lees meer

OG MO19-1 - HBOK MO19-1

OG MO19-1 - HBOK MO19-1     Spanning en sensatie aan de zijlijn. 07-10-2017...

Lees meer